Django Wagner, John West en vele andere komen naar Drunen

Foto: Django Wagner

Op 24 januari 2020 zal De Voorste Venne worden omgetoverd tot één groot muziekspektakel met veel gezelligheid en optredens van vele top artiesten. Hollands Indoor Festival komt naar Drunen en neemt vele artiesten mee. Bestel snel je tickets want op=op!

De organisatie haalt een programma met alleen maar top artiesten naar Drunen: Django Wagner, John West, Wesley Klein, Raymon Hermans en Jordy van den Boer! DJ Max Miller zal zorgen voor de muzikale noten tussendoor.

“Django Wagner en John West komen naar Drunen! John West gaat op moment als een speer met zijn hit Alles Wat Ik Wil en met Django Wagner is het altijd een feest. Maar wat denk je van Raymon Hermans, Wesley Klein en Jordy van den Boer, allemaal top artiesten op de bühne! Wij zijn als organisatie trots dat Hollands Indoor Festival bij De Voorste Venne in Drunen gaat plaatsvinden”, aldus een woordvoerder namens de organisatie.

Meer dan 75% al verkocht!
Wil je hierbij zijn? Koop dan snel je kaarten want het gaat hard! Meer dan 75% van alle kaarten is nu al verkocht en de organisatie raadt daarom aan om tijdig kaarten aan te schaffen als je dit feestje wilt mee maken. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hollandsindoorfestival.nl. Meer informatie vindt je op de website. De avond begint om 20.00 uur

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen