Musical-cursisten Het Pieck presenteren Pinokkio

Foto: Het Pieck

Bij het Pieck kun je deze winter een musical presentatie bekijken én erin spelen!  Op dinsdag 21 januari brengen musical-cursisten van het Pieck hun presentatie PINOKKIO op de planken. De zenuwen beginnen natuurlijk te stijgen in de laatste week, maar ze hebben met veel plezier en hard gerepeteerd en zijn supertrots op het resultaat. 

Wil je erbij zijn? Kaarten à €3,- zijn te bestellen via [email protected] of in de les bij Karlijn. 

Zou je zelf graag eens in een musical willen spelen én ben je 6 jaar of ouder? Dan kun je mee doen met de workshop ‘MUSICAL IN ÉÉN DAG’. Tijdens deze workshop, die van 9.30 tot 16.00 uur duurt, krijg je toneelles, dansles en zangles en maak je onder regie van Karlijn een presentatie naar het thema van de musical ‘Mary Poppins’. Natuurlijk wordt deze dag afgesloten met een optreden voor zelf meegenomen publiek! 

De workshop vindt plaats op 8 februari in de korf in Vlijmen, en op 13 februari in de Dromenvanger in Oud-Heusden. Deelname kost €25,- voor de hele dag. Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan op bij het Pieck om van een plaatsje verzekerd te zijn.  

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties