Jeugd Vakantie Vreugd Drunen zoekt enthousiaste vrijwilligers!

Foto: JVV Drunen

Al 64 jaar op een rij organiseert JVV Drunen een week vol geweldig leuke jeugd activiteiten in de laatste week van de schoolvakantie (16 t/m 22 augustus). Kinderen uit Drunen en omstreken tussen de 4 t/m 12 jaar kunnen deelnemen aan een arsenaal van activiteiten. Dit jaar hebben uw hulp nodig, om JVV 2020 tot een succes te maken!

 De laatste jaren is JVV hard bezig met het uitbreiden van het aanbod aan activiteiten. Dit doen wij zowel via korte lijntjes met verschillende sportclubs in en rondom Drunen maar ook dankzij een hoop vrijwilligers die vaak met vernieuwende ideeën komen. Onze stichting is dan ook erg dankbaar voor de voortdurende inzet die onze vrijwilligers ieder jaar leveren om deze activiteiten te organiseren en de JVV-week in goede banen te laten leiden.

De enorme groei aan nieuwe activiteiten houdt ook in dat we meer vrijwilligers nodig hebben om de speel- en spelweek succesvol en veilig te laten verlopen. Daarom heeft JVV Drunen uw hulp nodig heeft om ook JVV 2020 onvergetelijk te maken! Meer dan ooit zoekt onze organisatie naar enthousiaste vrijwilligers die ons team willen versterken!

Wat houdt een vrijwillige functie bij JVV Drunen in? We hebben een hoop verschillende vacatures vrij staan, en voor ieder wat wils. Zo is JVV Drunen opzoek naar verschillende hoofdleiding. Een hoofdleiding is aanspreekpunt van een activiteit en verzorgt deze van begin tot eind. Je bent aanwezig bij enkele vergaderingen en beheert het budget. Een hoofdleiding wordt vaak bijgestaan door enkele extra spelbegeleiders. Ook hier heeft JVV Drunen vacante plaatsten. Een spelbegeleider zorgt op de dag van de activiteit zelf dat alles in goede banen verloopt en helpt, daar waar nodig, de hoofdleiding.

De activiteiten met een vacante hoofdleiding zijn: Midgetgolf, Speelwinkel, Vossenjacht en Proefjes. Activiteiten waarbij extra spelleiding gewenst is zijn: Speelwinkel, Speellekkerland en Kindermarkt. Voor meer informatie betreffende de activiteit kun je terecht op onze website: jvvdrunen.nl, of mailen naar [email protected]. Mocht je direct en snel contact willen opnemen met JVV, dan kan dat via de JVV-WhatsApp: +31647127004.

Tot slot zijn er figuranten rollen vacant. Ieder jaar, tijdens de vossenjacht en de Bos & Duin spooktocht, wordt ons JVV-team verreikt met een hoop figuranten. Van figuranten kunnen we er natuurlijk nóóit genoeg hebben, daarom dat we ook voor deze rollen hard op zoek zijn naar mensen die met ons de JVV week tot en daverend succes willen maken.

Mocht jij interesse hebben om de organisatie van JVV te ondersteunen, mail dan naar [email protected] en meld je aan. Uiteraard mag je je altijd aanmelden als vrijwilliger, ook als er geen vacante positie beschikbaar is. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, en een helpende hand is te allen tijde welkom!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen