Creatief en kleurrijk met bloemen bij Groei & Bloei de Langstraat

Foto: Groei & Bloei de Langstraat

Zou je best wel eens zelf willen leren om een mooi bloemstuk te maken, maar zie je op tegen alle rompslomp dan is de instapcursus “enthousiast” misschien wel iets voor jou. Bij voldoende belangstelling willen we binnenkort starten met een 3-tal lessen, waarbij alle bloemen en materialen door Groei & Bloei de Langstraat verzorgd gaan worden.

Je neemt zelf alleen een ondergrond en een mesje of snoeischaar mee. De data zijn: woensdagavond 4 maart, 1 april en 29 april. Er wordt een veldboeket, een paasstuk en een duo schikking gemaakt. De cursus wordt gegeven in het buurtcentrum Bloemenoord, Bloemenoordplein 3 te Waalwijk. De kosten bedragen € 22,00 per les voor leden van Groei en Bloei en € 24,00 per les voor niet leden. De avond begint om 20.00 uur en zal ongeveer om 22.00 uur eindigen.

Heb je interesse in deze cursus van 3 lessen geef je dan op bij Yvonne Zwinkels, onze coördinator bloemschikken. Voor verdere informatie kun je natuurlijk ook contact met haar opnemen. Je kunt Yvonne mailen op [email protected].

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen