Extra kaarten voor de Primjeire Carnavalsconcerten

Foto: Primjeire Concert

Voor de Primjeire Carnavals Concerten op 18 en 19 februari zijn extra kaarten beschikbaar gekomen. Dat heeft de organisatie deze week bekend gemaakt.

Het Symfonisch Blaasorkest van Harmonie Drunen en Het Groot Dwergonisch Mannenkoor geven in de week voor carnaval twee unieke carnavalsconcerten. Ruim 140 muzikanten op het podium en een mooi carnavalesk programma. En dit alles voor het goede doel: het Muziekproject van Harmonie Drunen.

De publieksavond op dinsdag 18 februari is een publieksavond in de Theaterzaal van de Voorste Venne. Op dit moment zijn er nog een dertigtal kaarten beschikbaar. De verwachting is dat deze avond komende week uitverkocht zal zijn.

Om iedere belangstellende toch in de gelegenheid te stellen dit concert bij te wonen, zijn een honderdtal kaarten voor de voorstelling van woensdag 19 februari beschikbaar gekomen.

Mocht er daarnaast belangstelling zijn voor bedrijven, verenigingen, besturen, families, vriendengroepen en dergelijke, dan kan er om 18.00 uur gestart worden met een koud en warm buffet. Kijk voor deelname hiervoor op [email protected] of [email protected]. De kosten hiervoor bedragen € 55,00 per persoon.

Primjeire Carnavals Concert op dinsdag 18 en woensdag 19 februari in de Theaterzaal van de Voorste Venne in Drunen. Aanvang 20.15 uur, kaarten via www.devoorstevenne.nl à €11,50 (incl. bespreekkosten) of aan de zaal.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen