FRIS komt naar Den Bosch!!

Foto: FRIS

De bekende rapper Ashafar gaat 18 april optreden in Den Bosch op het populaire jongerenfeest FRIS in de Sportiom. Dat maakt 4PM Entertainment, de organisatie achter de FRIS-feesten vandaag bekend. Het optreden is niet voor iedereen toegankelijk. FRIS-feesten zijn alleen voor de jongeren, de leeftijden zijn beperkt tot tieners van 12 t/m 16 jaar.

Met de aankondiging van rapper Ashafar als hoofd-optreden maakt FRIS een debuut in Den Bosch. De artiest is momenteel populair met veel liedjes onder de jongeren-doelgroep. Naast Ashafar treden er meerdere DJ’s en live artiesten op. Philippe Hes, de organisator van FRIS: “Ashafar mag absoluut niet ontbreken op FRIS. Deze artiest heeft veel jonge fans die hem normaal gesproken enkel online kunnen zien. Wij bieden tieners graag een unieke uitgaanservaring. Wij zijn ervan overtuigd dat dit in Den Bosch absoluut gaat lukken met Ashafar.” Ashafar treedt daarnaast op in diverse andere steden waar FRIS wordt georganiseerd.

FRIS werd 13 jaar geleden in Amsterdam opgericht door Philippe Hes en Mitchel Bovenlander. Het concept was, en is nog steeds simpel: een echte clubavond voor jongeren van 12 t/m 16 jaar, zonder alcohol, tabak en drugs. Vorig jaar maakte FRIS bekend daarnaast te stoppen met de verkoop van energiedranken.

FRIS wordt georganiseerd in vijftien steden door heel Nederland en ontving door de jaren heen bekende artiesten als Lil Kleine, Hardwell, Martin Garrix en Ali B. Met bijna 100.000 bezoekers per jaar is FRIS marktleider in het jongerensegment in Nederland.

FRIS Den Bosch
Tickets: €11,50 (voorverkoop) & €14 (deurverkoop)
Tijden: 19:30 – 00.30 uur (deuren sluiten om 22:00 uur) Legitimatie verplicht Meer informatie en tickets: www.wijzijnfris.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen