Ontmoetingscafé op 15 maart in de Mand

Foto: Pixabay

Op 15 maart gaat het eerste Ontmoetingscafé van dit jaar weer van start en het wordt een bijzondere, want naast muziek wordt een serieus onderwerp besproken. Voor de muziek hebben we Willem-Jan Moonen uitgenodigd. Willem-Jan is een allround muzikant.

Naast het zingen bespeelt hij allerlei instrumenten, maar voornamelijk trompet. Of hij dat op deze middag ook zal doen is een vraag. Voor het serieuze deel komt Bart Beaard vertellen over het neervallen van de V1’s in Vlijmen. Waar kwamen ze vandaan, waarom vielen ze in Vlijmen, waar vielen ze, wat waren de consequenties. Op deze vragen wordt stellig een antwoord gegeven.

Naast de “Nederlandstalige muziek” en het serieuze onderwerp over de Tweede Wereldoorlog zal in de pauze een loterij plaatsvinden. Het eerste lot is gratis, meerdere loten kunnen gekocht worden. Natuurlijk is de koffie gratis en zullen er weer lekkere hapjes geserveerd worden. Dit alles vindt plaats in de Caleidoscoop/De Mand, Jan Steenstraat 2 in Vlijmen (Vliedberg). De middag begint om 14.00 uur (zaal open 13.30 uur) en de toegangsprijs is € 3,50 (inclusief koffie met iets lekkers en een lot voor de loterij). Graag tot ziens op 15 maart. Het wordt vast gezellig.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen