Diverse evenementen afgelast

Foto: Pixabay

Een aantal grote evenementen Brabant is verboden vanwege het coronavirus. Dat hebben de veiligheidsregio’s dinsdag besloten na overleg. Zo gaan eredivisiewedstrijden dit weekend niet door. Ook beurzen en festivals worden afgelast. Ook in de gemeente Heusden zijn diverse evenementen inmiddels afgelast 

Profvoetbalwedstrijden Brabant verboden
Dit weekend stonden Willem II – sc Heerenveen, PSV – FC Emmen en RKC Waalwijk – FC Groningen op het programma. In de eerste divisie is het duel tussen TOP Oss en FC Den Bosch afgelast. Het is nog niet bekend wanneer deze wedstrijden worden ingehaald.

Ook in de gemeente Heusden zijn diverse evenementen al afgelast
< Alle voetbal en hockeywedstrijden
< Concert U2PIA in De Voorste Venne op 14 maart
< Ontmoetingscafé de Mand Vlijmen 15 maart
< 15 maart Drunense DuinenLoop
< Alzheimer Café Heusden van 26 maart
< Full Stage Collective is genoodzaakt het lenteconcert wat voor a.s. zondag 15 maart gepland stond te annuleren.
< Lezing ‘ Vlijmen en de V.1 – vliegende bommen’ , 11 maart Bibliotheek Vlijmen, Burgemeester Zwaansweg 2, gaat niet door vanwege het Coronavirus
< Stichting Hart voor Haarsteeg heeft besloten de officiële opening van dorpscafé De Steeg en van dorpshuis De Haarstek niet door te laten gaan.
< Gezien het advies van RIVM voor Noord-Brabant is de MUS-cursus afgelast!
< Na overleg met de gemeente en op advies van GGD heeft VVN afdeling Heusden moeten besluiten dat de Opfriscursus van a.s. donderdag 12 maart niet door kan gaan.
< Uitreiking Citytrainers in de Hoge Heide Vlijmen
< de 55+ wandeling zondag 15 maart vanuit Nederhemert afgelast

Indoor Brabant
Voor Indoor Brabant, het evenement voor de paardensport dat jaarlijks wordt gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch, gaat door met enkele aanpassingen. Zo zal The Dutch Masters plaatsvinden met niet meer dan 1000 bezoekers per dagdeel conform de richtlijnen van de Veiligheidsregio Brabant-Noord.

Bij Indoor Brabant, dat op 12 maart begint, worden tussen de 50.000 en 60.000 bezoekers verwacht. Dit betekent dat veel mensen die een kaartje hebben gekocht het evenement niet kunnen bezoeken. De keuze zal worden gemaakt op basis van binnenkomst van boekingen.

Bron: Omroep Brabant

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen