Parochie heilige Augustinus neemt maatregelen

Foto: WGF

In navolging van de adviezen van het Bisdom en het RIVM heeft ook de parochie heilige Augustinus maatregelen genomen. Zo zijn alle Eucharistievieringen opgeschort t/m 2e Paasdag 13 april a.s. Ook zijn alle bijeenkomsten van vrijwilligersgroepen afgelast, evenals de lezingen en bijeenkomsten in het kader van catechese en voorbereidingen op communie en vormsel.

Uitvaarten gaan wel door, maar in beperkte kring.

De verspreiding van De Ontmoeting, het parochieblad van de H. Augustinus parochie is opgeschort. Wel zijn er exemplaren neergelegd in de kerken. “We realiseren ons dat we veel parochianen, die niet digitaal zijn ingesteld, zo informatie onthouden”, aldus het kerkbestuur. Het besluit is genomen om de kwetsbare ouderen, die het blad verspreiden, niet onnodig de straat op te laten gaan. We streven er naar om zoveel mogelijk actuele informatie te delen via kranten, HTR, onze website en onze facebookpagina met het verzoek aan iedereen om deze informatie ook met elkaar te delen. Vrijwilligers is gevraagd ons daarbij te ondersteunen.

Het zijn moeilijke tijden, die we met elkaar moeten doormaken. Pastoor Lebrun deelt op de website van de parochie bemoedigende woorden en gebeden. De kerken zijn op gezette tijden open om een kaarsje op te steken. We luiden de klokken uit solidariteit met elkaar. We blijven letten op elkaar.

Bent u niet in staat om zelf naar buiten te gaan of doet u dat liever niet en wilt u toch een kaarsje branden, stuur dan een email naar [email protected]. Wij zorgen er voor dat er voor u een kaarsje wordt ontstoken in een van onze kerken of kapellen.

Voor nadere informatie of vragen kunt u bellen met het secretariaat van de parochie 073-5112216. E-mailen kan ook naar [email protected].

Updates van actuele informatie zijn te vinden op www.augustinus-parochie.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen