Heusden Nieuws probeert de lokale ondernemer een hart onder riem te steken

Foto: Heusden Nieuws

De wereld draait ondanks de coronacrisis door. En Heusden Nieuws dus ook! We blijven je gewoon elke dag van nieuws voorzien. Heusden Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

Ondernemers worden creatief
Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in de gemeente Heusden! Ben jij een van die creatieve ondernemers? Mail je idee naar [email protected] en wij plaatsen het op de lokale website, facebook en twitter

Zorg dat jouw advertentie ook wordt gezien en vraag vrijblijvend meer informatie op. Stuur een mailtje aan [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan ook! Bel dan met Dolf op telefoonnummer 06 – 402 538 46.

In Den Gekroonden Hoed bestellen via Drive Tru en bezorgen

In Den Gekroonden Hoed te Elshout  www.gekroondenhoed.nl –  Afhalen kunt u uitsluitend via de Drive Thru waar u kunt betalen met Pin of met een Tikkie.
Rij, Fiets, Loop door onze Drive Thru! Neem je bestelling aan en je kan direct door naar huis. Bezorgen kan ook. Uiteraard alles op een veilige manier met gepaste afstand!

Geef wel ruim van te voren uw bestelling per WhatsApp of per telefoon door (06-45102036).

.

In Den Gekroonden Hoed | Heusdenseweg 17 Elshout | tel.: 0416 376 419 | www.gekroondenhoed.nl

Bakkertje Deeg

Bakkertje Deeg in Heusden heeft een een ‘Bakkertje Deeg Drive-Through’ bedacht. Hier kunnen mensen langskomen met de auto, fiets, scooter of lopend en kunnen ze brood, broodjes en verse koffie bestellen via een video/belsysteem. Buiten contactloos betalen en vervolgens wordt de bestelling naar buiten gebracht. Zo kunnen mensen, die liever niet de winkel ingaan, risicovrij brood en belegde broodjes blijven kopen.

Bakkertje Deeg | Botermarkt 13 Heusden | tel.: 0416 661 460 | www.bakkertjedeeg.com

Drunen Telecom biedt haal- en brengservice

Niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem! Drunen Telecom biedt een unieke haal- en brengservice.
Wij begrijpen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om uw toestel te komen brengen. Daarom bieden wij een unieke haal-en brengservice. Als de ophaallocatie binnen 10 km van van onze vestiging of servicepunten ligt, dan komen wij uw toestel geheel kosteloos ophalen en we brengen deze ook netjes weer terug
Voor de haal- en brengservice hanteren wij een 24-uurs service. Binnen 24 uur zullen wij het toestel weer netjes bij u terug brengen.Meeste toestellen kunnen in onze reparatiebus worden gerepareerd. U kunt de rekening bij terugkomst of vooraf digitaal voldoen.
Ook buiten het 10 km gebied vanaf onze vestiging bieden wij een haal- en brengservice. Hiervoor rekenen wij 0,50 euro per km buiten het gebied. Neem contact met ons op als u hiervan gebruik wilt maken.

.Drunen Telecom | Hugo de Grootstraat 31 Drunen | tel.: 0416 753 953 | www.drunentelecom.nl

Heb jij ook een product of dienst die je onder de aandacht wilt brengen? Mail dan naar [email protected]

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen