Heusden Nieuws probeert de lokale ondernemer een hart onder riem te steken

Foto: Heusden Nieuws

De wereld draait ondanks de coronacrisis door. En Heusden Nieuws dus ook! We blijven je gewoon elke dag van nieuws voorzien. Heusden Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

Ondernemers worden creatief
Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in de gemeente Heusden! Ben jij een van die creatieve ondernemers? Mail je idee naar [email protected] en wij plaatsen het op de lokale website, facebook en twitter

Zorg dat jouw advertentie ook wordt gezien en vraag vrijblijvend meer informatie op. Stuur een mailtje aan [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan ook! Bel dan met Dolf op telefoonnummer 06 – 402 538 46.

Bubbles Bath ’n Body

Graag helpt Bubbles Bath ’n Body u een handje mee om lekker binnen te blijven, met onze handgemaakte cosmetica, bad -en verzorgingsproducten zoals zeep, scrubs, badzout, badkruimels, gezichts -en lichaamsverzorging en nog veel meer.

Wij bezorgen tijdelijk bij u tot aan de deur, binnen de gemeente Heusden.
Tevens ontvangt u bij elke bestelling een gratis zeep-sample.

Bestel op onze webshop via www.bubblesbathnbody.com en selecteer de gratis verzendmethode. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om de bezorging in te plannen.

Bubbles Bath ’n Body | Vlijmen | tel.: 06 – 214 95 678  | www.bubblesbathnbody.com

John de Gouw

Tot 6 april zijn wij te vinden op het parkeerterrein bij het van Grunsven Park vlijmen tussen de Jumbo en de bakker bart.

We zijn open van donderdag tot zondag en onze openingstijden zijn van 16:00 tot 20:00.

Zien wij U aankomende dagen?

John de Gouw | Voordijk 69 Haarsteeg | tel.: 06 53 41 78 47 | www/johndegouw.nl/

Bakker Allard heeft zijn bezorgtijden uitgebreid

Wilt of kunt u niet naar de winkel komen, maar uw brood en gebak liever thuisbezorgd hebben? Als extra service hebben wij onze bezorgtijden uitgebreid en bezorgen nu tijdelijk ook ’s middags of ‘s avonds. Op elk moment van de dag brood of gebak bestellen, wanneer het jou uitkomt. Tot middernacht kun je nog bestellen voor de volgende dag! Op maandag zijn wij gesloten.

U dient vooraf te betalen via Ideal, om handcontact aan de deur te vermijden. Wij verzoeken u dan ook afstand te bewaren na het openen van de deur en bij het aannemen van de bestelling.

Bakker Allard | Grotestraat 202 Drunen | tel.: 0416 374 435 | www.bakkerallard.nl

 

Inzamelpunt Drunen Voedselbank

Juist in deze tijd is inzameling voor de voedselbank erg belangrijk, omdat het voor de voedselbanken erg lastig is om via de grote supermarkten aan houdbare producten te komen.
Wij zijn dan ook, met alle voorzorgsmaatregelen, gewoon aanwezig op woensdag 1 april van 9.00-12.00 uur aan de Vennestraat 57 Drunen.
LET OP: deze keer is er GEEN inzameling van KLEDING mogelijk omdat de kledingbank gesloten is.
Laten we in deze moeilijke en lastige tijden de mensen niet laten vallen en kom houdbare spullen inleveren voor de mensen die het hard nodig hebben!!!

Inzamelpunt Dunen Voedselbank | Vennestraat 57 Drunen | Inzamelpunt Drunen Voedselbank op Facebook

 

Heb jij ook een product of dienst die je onder de aandacht wilt brengen? Mail dan naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen