Verrassingstas geeft blijdschap in Oudheusden

Foto: Buurt Bestuurt Oudheusden

Een mooie actie voor bewoners van 65plus maar zeker ook voor Buurt Bestuurt Oudheusden. Zoveel warmte, emotie en weten dat we er SAMEN wel uitkomen.

“We hebben ook zeer lieve en dankbare reacties ervoor terug gekregen maar waar het ons om ging was vooral om de mensen te laten weten dat ze niet alleen zijn en dat wij aan ze denken. Wij en vele andere staan achter hun” Vertelt Patricia Couwenberg van Buurt Bestuurt Oudheusden

Wat dat betreft is Oudheusden echt wel een hecht dorpje waar over het algemeen iedereen wel voor een ander klaar staat.  Een mevrouw vertelde dat deze tas voor haar een onschatbare waarde heeft want zoveel liefde, warmte en genegenheid heeft ze al jaren niet gehad. Nou dan slik je wel even.

Een mooie eigen ontworpen ‘groeten uit Oudheusden’ ansichtkaart met daarop de regels; Dit is een mooie manier om u te laten weten, dat wij u in deze ‘corona’ tijd niet zijn vergeten. Het opent ook bij iedereen de ogen en denken dan even, we hebben elkaar hard nodig in het leven. Samen Sterk, gaf de boodschap die we wilde uitstralen.

Deze actie was in samenwerking mer  Coop Oudheusden, HHC’09, Woonveste, Buurthuis de Schakel en Buurt Bestuurt Oudheusden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen