Wethouder Kees van Bokhoven in De tafel van Heusden

Foto: Ad Kraamer

Komend weekend zendt de Heusdense Televisie en Radio Stichting (HTR) een nieuwe aflevering uit van ‘De tafel van Heusden’.

Ondanks het gegeven dat we nog volop in de coronacrisis verkeren, proberen bedrijven, inwoners en instanties ook zo veel als mogelijk het gewone leven door te laten gaan. Zo is dat bij de gemeente Heusden niet anders. De gemeenteraad vergadert virtueel, zodat ook beleidskeuzes gemaakt en uitgevoerd kunnen blijven worden.

In deze 95e uitzending van De tafel van Heusden heeft presentator Leo Swaans wethouder Kees van Bokhoven, wethouder openbare ruimte & verkeer, uitgenodigd om over zijn portefeuille en de voortgang hiervan te spreken. Hij bespreekt onder andere met hem de voorbereidingen op het processierups seizoen, de wegenstructuur binnen het GOL, de voortgang ten aanzien van eventuele problemen bij riolering en waterberging, het plan om watervelden aan te leggen bij de Heusdense hockeyclubs en de ontwikkelingen van nieuwbouwwijk De Grassen.

De HTR-uitzending op Ziggokanaal 42 is op zaterdagavond 25 april om 19.00 uur. Het programma wordt herhaald op zondag 26 april om 20.00 uur.

Meer informatie op de site van HTR www.htrmedia.nl, waar ook via ‘uitzending gemist’ deze aflevering, maar ook eerdere uitzendingen, bekeken kunnen worden.

Foto Op gepaste afstand rechts wethouder Kees van Bokhoven en links HTR-presentator Leo Swaans (foto Ad Kraamer).

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen