Online Workshop: Een gevoelig kind in deze lastige tijd

Foto: Bibliotheek Heusden

Marga Pullens is gespecialiseerd kindercoach voor gevoelige en onzekere kinderen, en weet als geen ander wat er nu speelt. Marga geeft in een online workshop uitleg over de kenmerken van een gevoelig kind en tips vanuit haar eigen praktijk, Vrolijk en Dapper en persoonlijke ervaring.

De workshop wordt maandag 18 mei 20.00 – 21.00 uur gegeven via Jitsi Meet. Na aanmelding via de website van de Bibliotheek Heusden ontvang je instructies over hoe het inloggen verder in zijn werk gaat. Inloggen kan via laptop, tablet of telefoon.

Het is moeilijke periode volwassenen worstelen met emoties, ze missen sociale contacten of dromen ervan dat alles weer normaal is. Voor een kind is dit ook een lastige periode, zelfs nu de scholen straks weer gaan beginnen. Het vraagt allemaal nogal wat. De een piekert over het afscheid omdat hij/zij in groep 8 zit een ander kind vindt de aandacht thuis heerlijk, er zijn ook veel kinderen boos en gefrustreerd. Ieder kind/gezin ervaart de situatie op zijn eigen wijze. In het vele contact dat ik met ouders heb hoor ik dat het niet meevalt. Elke situatie is weer anders en eist zijn eigen denkwijze en omgang. Ouders zijn onzeker of ze het wel goed doen en zien karaktereigenschappen van hun kind die ze voorheen niet zo zagen.
Is mijn kind gevoelig?

Marga geeft graag uitleg over de kenmerken van een gevoelig kind en tips vanuit haar praktijk en ervaring. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

Zie website www.bibliotheekheusden.nl  of https://vrolijkendapper.nl/ voor meer info.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen