Coaching en begeleiding vraagt nabijheid

Foto: Geen Man Overboord

Vanaf maandag 18 mei vinden er weer face-to-face coaching sessies plaats in de coachruimte van GeenManOverboord in Abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk. Vanzelfsprekend met de nodige voorzorgsmaatregelen, zoals een aantal vragen over je gezondheidssituatie vooraf, om de gezondheidsrisico’s te minimaliseren.

Wellicht heeft de corona-crisis voor jou persoonlijk grote impact en heb je behoefte begeleid te worden bij de thema’s die opgeworpen of aangeraakt worden.

GeenManOverboord begeleidt je als je worstelt met depressieve gevoelens, perfectionisme, burn-out. Als je loopbaanvragen hebt. Als je leider van – of in – een organisatie bent en je wilt groeien in je leiderschap of loopt vast in je rol. Als je na een impactvolle verandering in je leven of een ernstig verlies jezelf kwijtgeraakt bent. Wellicht worstel je al jaren en vind je het lastig hulp te vragen of kun je nergens terecht.

De afgelopen tijd heeft geleerd dat online coaching prima ingezet kan worden, maar bij voorkeur naast werkelijke ontmoetingen. Michiel Soeters van GeenManOverboord gaat de combinatie van face-to-face en online ontmoeten met elke cliënt op maat afstemmen. Dit maakt het traject effectiever en spaart reistijd en kosten.

Wil je actiever en in de buitenlucht werken aan jezelf, dan gaat Michiel graag met jou het water op met zijn boot. Of begeleidt hij je tijdens een wandeling in de buitenlucht.

GeenManOverboord: er is altijd een uitweg, je hebt altijd een keuze.
[email protected] of bel +31 6 50807558
www.geenmanoverboord.nl

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties