Brabant Mondmasker Initiatief gestaakt wegens succes

Foto: Heusden.nieuws

Het Brabant Mondmasker Initiatief heeft zijn doel bereikt: het is voor bijna iedereen mogelijk om aan mondmaskers te komen. Toen we een paar maanden geleden begonnen, was er nog een nijpend tekort aan en grepen de mensen erop mis die ze het hardst nodig hadden, met alle ellende van dien!

Intussen zijn er veel mensen met duizenden maskers en honderden isolatieschorten

Nu merken we dat de belangrijkste doelgroep van ons, de zorginstellingen, ziekenhuizen en andere zorgverleners, langs de officiële kanalen voldoende aan mondmaskers kan komen.
Daarnaast biedt een groot aantal winkels inmiddels mondkapjes aan in allerlei vormen en maten. Kortom, we hebben onszelf overbodig gemaakt. En dat is waar we al die tijd naartoe hebben gewerkt. Het is ons gelukt, missie voltooid!

Daarom hebben we besloten onze activiteiten te staken. We verwerken nog het resterende materiaal en zetten dan ons goede werk op een laag pitje. Het Brabant Mondmasker Initiatief blijft bestaan want als het nodig is, zullen we weer proberen de nood te lenigen door in mondmaskers en isolatiejassen te voorzien.

We danken alle bedrijven en particulieren die ons terzijde stonden met materiaal en kennis. We bedanken in het bijzonder onze dierbare productievrijwilligers die de beschermingsmiddelen van het Brabant Mondmasker Initiatief belangeloos in elkaar hebben gezet. We danken hen voor hun vaardigheden, hun creatieve ideeën en hun tomeloze energie. Onze vier initiatiefnemers en alle anderen die zich onbaatzuchtig hebben ingezet voor dit goede doel, verdienen eveneens een zeer groot applaus!

Het Brabant Mondmasker Initiatief is wegens succes gestaakt.

Bron: Brabant Mondmasker

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen