Hendriks Coppelmans en Woonveste gaan met vertrouwen de toekomst in

Foto: Woonveste

In april kwam de laatste akkoordverklaring van bewoners binnen, waarmee 100% akkoord bereikt werd voor de energiebesparende maatregelen aan 49 woningen in Oudheusden. Hendriks Coppelmans Bouwgroep en wooncorporatie Woonveste zetten woensdag 20 mei hun handtekening onder de aannemingsovereenkomst.

Het renovatieproject aan de Beatrixstraat, Irenestraat, Margrietstraat en Vermeerstraat gaat later dit jaar van start.

‘We zijn trots op de resultaten die we met het bouwteam bereikt hebben. Daarom wilden we graag een moment plannen om gezamenlijk deze overeenkomst te ondertekenen, natuurlijk met 1,5 meter afstand. We hebben vertrouwen in de toekomst’, vertelt Cas Stuut, directeur Hendriks Coppelmans.

Al tien jaar partners
Hendriks Coppelmans en Woonveste hebben ook het volste vertrouwen in de samenwerking. ‘We werken al tien jaar samen als ketenpartners bij nieuwbouwprojecten en weten elkaar al jaren te vinden voor dagelijks onderhoud aan woningen’, benadrukt Eric van den Einden, directeur-bestuurder Woonveste. De eerste samenwerking was in 2011 tijdens het nieuwbouwproject Wijngaert in Haaren. Het samen oppakken van renovatieprojecten past helemaal binnen deze samenwerking.

Woningen gereed voor de toekomst
De werkzaamheden in Oudheusden starten in augustus. Eerst worden de gevels aangepakt. Als de weersomstandigheden meewerken zijn de gevels in december gereed. De werkzaamheden in de woningen lopen van september tot en met januari, als de coronamaatregels dit toelaten. Alle bewoners staan achter de plannen. Ze hebben ingestemd met een duurzame, goed geïsoleerde woning. De woningen worden voorzien van energiebesparende maatregelen bij dak, gevel en kozijnen en er wordt een ventilatiesysteem aangebracht. Waar nodig wordt planmatig onderhoud uitgevoerd aan badkamer, toilet en keuken.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen