De Vlijmense Dorps Kwis gaat niet door in 2020

Foto: Vlijmense Dorpskwis

Een bericht voor al onze fanatieke Vlijmense dorpskwissers! Helaas moeten wij jullie mede delen dat in verband met het corona virus, ook wij genoodzaakt zijn de dorpskwis van 10 oktober 2020 af te blazen.

Wij vinden het heel erg jammer, maar door de corona maatregelen  is  het voor ons organisatorisch niet mogelijk geweest om een start te maken met het in elkaar zetten van een mooie kwis zonder dat wij bij elkaar konden komen. Daarbij zijn wij ook van mening dat een kwis op 1.5  meter toch een rare gewaarwording zal zijn, zowel bij buitenopdrachten, in de thuissituatie en ook op de feestavond. Onze kwis staat voor verbroedering en gezelligheid, en dat vinden wij op 1.5 meter zeker niet passend.

Ondanks deze crisis zijn wij positief gemutst om onze pijlen te gaan richten op een mooie 4e editie van De Vlijmense DorpsKwis die we hopelijk medio oktober 2021 kunnen spelen.

Om jullie toch bezig te houden, zal op onze Facebook pagina zo nu en dan kleine kwisjes verschijnen waar jullie aan mee kunnen doen en zelfs wat kunnen winnen! Ook zullen we terugblikken op de voorgaande kwissen.

Wij hopen van jullie te horen op onze Facebook pagina en hopen jullie graag te zien tijdens de dorpskwis 2021!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen