Beelden van dader bij brandstichting in Oudheusden

Op vrijdag 10 april worden de bewoners van een woning aan de Everardus van Gochstraat rond half drie ’s nachts ineens wakker van gebonk op de deur. Wat blijkt, het is de politie vanwege een autobrand.

Ook de brandweer is er inmiddels bij. De auto brandt helemaal uit en er blijft maar weinig van over. De brandweer had de slangen nog niet opgeruimd of er bleek een tweede brand. Achter het huis van de bewoners, in de schuur.

Met name die tweede brand was levensgevaarlijk. Het scheelde weinig of de brand was overgeslagen op het huis. De bewoners konden nog net via een raam het huis uit vluchten.

Beide branden zijn aangestoken. Zeer waarschijnlijk door een en dezelfde dader. En die dader hebben we op beeld.

Vragen
Weet u wie deze dader is? Woont u in de omgeving? Heeft u een bewakingscamera, of zelf beelden gemaakt? Dan staat er misschien wel iets op dat de politie kan helpen in het onderzoek. Deel die beelden dan!

Tipformulier

Vanavond ook aandacht voor deze brandstichting in #Oudheusden in @opsporing.verzocht#repost #omroepbrabant ⁣Begin april stichtte een man brand in een auto en in een schuur. De bewoners konden maar net op tijd ontsnappen en hebben geen idee wie het op ze gemund heeft. Wie herkent deze man? (via: @bureaubrabant)⠀⠀#onsbrabant #brabant #bureaubrabant #politie #opsporingverzocht #oudheusden #brand #auto

Geplaatst door Bureau Brabant op Dinsdag 9 juni 2020

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen