Ridderkamp bij zorgboerderij De Locatie

Foto: De Locatie

Zorgboerderij De Locatie in Vlijmen organiseert deze zomer weer een Ridderkamp. Van dinsdag 4 tot en met donderdag 6 augustus kunnen kinderen vanaf vijf jaar een unieke ervaring opdoen door les te krijgen van echte ervaren ridders.

In de eerste week van augustus staat de zorgboerderij helemaal in het teken van ridders. Elke dag worden er van 10.00 tot 15.30 uur verschillende activiteiten georganiseerd.

Op de eerste dag leren we hoe de ridders eruitzagen, maken we het zwaard en schild en krijg je les in zwaardvechten. Woensdag wordt er voor de paarden gezorgd en vertellen we alles over het ridderleven. Op de laatste dag gaan we te paard en leer je omgaan met pijl en boog want ons kasteel moet verdedigd worden!

Aanmelden tot 1 augustus:
Droom jij of je kind er ook van om een echte ridder te zijn? Meld je dan voor 1 augustus aan via [email protected] en vermeld de naam van het kind, leeftijd en voor welke dag(en) je wilt aanmelden.

Voor meer informatie kijk op onze website https://delocatie.nl/ridderkamp/

Zorgboerderij de Locatie is een kleine instelling die zorg op maat biedt aan jongeren die dat nodig hebben en is gelegen aan het Engelermeer. Vanuit Vlijmen, Heusden en Den Bosch goed en snel bereikbaar met de fiets of de auto. Ook is er een camping en boerderijwinkel aanwezig.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen