Ingrid Rossen uit Drunen schrijft kinderboek

Foto: Ingrid Rossen

Ingrid Rossen uit Drunen heeft haar eerste kinderboek geschreven met illustraties van Heidi Hillebrand. Titel van het boek:  Pleuntje, hoe een elfje zelfvertrouwen vindt

Pleuntje is een vrolijk elfje.
Samen met haar drie beste dierenvriendjes kan ze de hele wereld aan.  Toch begrijpt ze de elfjes om haar heen niet altijd. Waarom mag ze niet meespelen? Waarom wordt ze weleens uitgelachen?  Als ze verdrietig wegvliegt, gebeurt er iets waardoor ze zich heel bijzonder gaat voelen.

Pleuntje is een verhaal over een zoektocht naar zelfvertrouwen.  Op een toegankelijke en sprookjesachtige manier komen er wijze levenslessen voorbij over
hoe kinderen in zichzelf mogen geloven. Het boek nodigt volwassenen uit om met kinderen in gesprek te gaan over wat voor hen belangrijk is.

Ingrid Rossen is gezins- en kindercoach en heeft haar eigen praktijk BeLief Coaching in Drunen.  Ze is al heel haar leven dol op sprookjes. Pleuntje is haar eerste eigen sprookje.  Hiermee komt voor haar een droom uit.  Haar hoop is dat kinderen een mooi moment beleven met het lezen van Pleuntje en er ook nog iets van opsteken.

Dit kinderboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.
Het boek is te bestellen via www.boekscout.nl of te koop bij Boek- en kantoorvakhandel Sikkers in Drunen en de Bruna in Vlijmen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen