Jumbo Klinkaert Sportzomer nu al een groot succes

Foto: St De Schroef

LTC de Klinkaert viert deze zomer haar 65 jarig bestaan voor alle kinderen en jongeren uit Drunen en omgeving.

Tijdens de Jumbo Klinkaert Sportzomer organiseert zij, in samenwerking met Stichting de Schroef, allerlei sport- en funactiviteiten. Inmiddels zijn de eerste drie weken van de Sportzomer een feit.

De vereniging kijkt met een tevreden gevoel terug op de aftrap. Bestuurslid Ingrid de Wit: “Met zo’n 60 kinderen die tot nu toe hebben meegedaan aan de activiteiten kunnen we spreken van een hele geslaagde start. En het mooie is: we zijn nog niet klaar!” De komende twee weken staan er nog vele activiteiten gepland. Naast de tennis- en padelactiviteiten kunnen kinderen en jongeren ook meedoen met onder andere bubbelvoetbal, archery attack, hiphop, de waterspelen en de mega-stormbaanrace.

Daarbij zijn alle kinderen en jongeren tot 18 jaar welkom, ook niet-leden. Ingrid: “We vinden het belangrijk om als club onze maatschappelijke waarde uit te dragen. Daarom is álle jeugd welkom op onze accommodatie.”

Meer informatie over de Jumbo Klinkaert Sportzomer en de mogelijkheid tot inschrijven vind je op www.klinkaert.nl.

De jeugd in actie tijdens één van de activiteiten bij de Jumbo Klinkaert Sportzomer. De hele zomervakantie zijn kinderen welkom op het sportpark van LTC de Klinkaert.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties