Vernielzucht treft gemeente Heusden

Foto: Nieuws.nl

Een aantal scholen in de gemeente Heusden is in de vakantietijd het doelwit van vandalisme en in Haarsteeg werden diverse auto’s vernield. Politie is op zoek naar getuigen.

Bij de Olaf Palme-school aan de Aziëlaan in Drunen zijn de afgelopen tijd vernielingen gepleegd.

Op het terrein en aan het gebouw van basisschool de Dromenvanger in Oudheusden. Deze vernielingen hadden plaats tussen vrijdag 24 juli 14.30 uur en zaterdag 25 juli 12.00 uur. De politie is nu op zoek naar getuigen Er zijn o.a. containers leeg gehaald, ruiten ingegooid van het gebouw en stoelen vernield. Mocht u iets gezien hebben of weet u wie dit gedaan heeft, neem dan a.u.b. contact op met de politie in Heusden via nummer 0900-8844. Registratienummer van deze melding is: 2020167946.

In de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 juli 2020 zijn er circa 15 auto’s vernield in de omgeving van de Hendrik De Jonghstraat in Haarsteeg. Op de auto’s waren één of meerdere smiley’s gekrast.

Zowel de politie als de eigenaren kunnen hier niet om lachen en willen graag weten wie dit gedaan heeft? Mocht u iets gezien hebben, heeft u camerabeelden, of weet u wie dit gedaan heeft? Neem dan contact op met ons via 0900-8844, registratienummer 2020167107

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen