Adem Kurt opent telefoonwinkel in Vlijmen

In het centrum van Vlijmen is vorige maand de winkel Telefoonmaken.nl geopend. Hiermee zorgt eigenaar Adem Kurt voor een service die in de gemeente nog niet als winkel voorhanden was.

Kurt zit al zeven jaar met zijn winkel in Kaatsheuvel en was al langere tijd aan het zoeken naar een locatie om zijn bedrijf uit te breiden. “Nadat ik zes jaar bij een telecombedrijf heb gewerkt, ben ik voor mezelf begonnen. In Kaatsheuvel heb ik ondertussen een goede naam opgebouwd. Dat wil ik hier ook doen. Bij ons draait alles om service. Onze klanten moeten met een blij gezicht de winkel verlaten. En mocht er een keer toch iets niet goed zijn, dan lossen we dat meteen op, waarna we intern gaan uitzoeken wat er mis is gegaan. Ik heb genoeg zelfvertrouwen om te durven zeggen dat als hier iemand als klant de winkel binnen komt, diegene dankzij onze service ook klant blijft.”

De winkel aan Plein 1c verkoopt alle nieuwe merken telefoons en doet ook aan in- en verkoop van tweedehands toestellen. Daarnaast zijn alle onderdelen en accessoires te verkrijgen. Bovendien repareren de ervaren medewerkers kapotte toestellen van alle merken. “Dankzij onze grote voorraad onderdelen is tachtig procent van de reparaties binnen een dag klaar. Onze werkplekken zijn in de winkel zelf, dus de klant kan zelf zien wat we doen. Onze service leveren we ook aan bedrijven. In Kaatsheuvel zijn onder andere de Efteling, Rabobank en Uniekaas onze klant. Die service aan bedrijven wil ik hier eveneens graag opbouwen. En niet alleen de bewoners van Vlijmen zelf zijn van harte welkom, maar ook de mensen uit omliggende dorpen.”

De winkel is sinds 1 juli open en de klandizie moet nog op gang komen. “Maar de klanten die al geweest zijn, zijn vaker teruggekomen. Dat is een goed teken. Met mond op mondreclame moet het gaan groeien.” De winkel is te volgen op Facebook (Phone Expert) en Instagram (phoneexpertnl).

Door Lisette Broess-Croonen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties