AD(H)D & DYSLEXIE Café Heusden

Foto: Pixabay

Op dinsdag 25 augustus organiseert AD(H)D & DYSLEXIE Café Heusden in Bakkertje Deeg aan de Botermarkt 13 in Heusden Vesting een bijeenkomst. Het thema is ‘Orde in de chaos en deze avond is van 19.30 uur tot 21.30 uur

Is chaos ook een thema in jouw leven? Chaos in je hoofd, in je gedachten, in organiseren, in opruimen (of juist nooit er aan toe komen)… Veel mensen met adhd maar ook veel mensen met dyslexie herkennen het. Hoe speelt het bij jou?

Wil je tips die anderen hebben geholpen die jou ook zouden kunnen helpen? Hier gaan we dinsdag over praten.

Graag bent u uitgenodigd, met AD(H)D en/of DYSLEXIE, ook familie, partners, vrienden, collega’s en bekenden, die eens mee willen luisteren, of zelf hun verhaal kwijt willen.  Het blijkt voor velen fijn om situaties bij anderen te herkennen en handvatten, advies aangereikt te krijgen, om zo gaandeweg om te leren gaan met “AD(H)D” en “DYSLEXIE”

U bent van harte welkom op dinsdag 25 augustus aanstaande om 19.30 uur. Entree € 2,00.

“We zullen rekening houden met 1,5 meter afstand tussen eenieder en zullen ook de tafels en stoelen zo plaatsen dat dit mogelijk gemaakt kan worden. Uiteraard wordt er ook aan hygiëne gedacht”
Aanmelden voor de avond is voorlopig verplicht  Het maximale aantal personen is 15. Meld je aan door te reageren op deze e-mail of stuur een mail naar: [email protected].

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen