Crowdfunding voor De Speelberg in Vlijmen

Foto: BB op de Vliedberg

De Speelberg is ruim 7 jaar geleden ontstaan doordat een groep bewoners uit deze mooie wijk de handen ineen sloegen en een fijne speelplek voor de jeugd hebben gecreëerd.

Het is een mooie plek in het groen, waar veel ouders en grootouders met hun kinderen naar toe gaan. De toestellen worden ook veel gebruikt waardoor een wat ouder peuter toestel is versleten en enkele weken geleden verwijderd. Voor veel kinderen in deze wijk is het erg belangrijk om een leuke plek te hebben waar ze naartoe kunnen gaan.

Speeltoestellen die in de openbare ruimte staan, zijn erg prijzig, er is geen geld bij de gemeente en daarom proberen wij op diverse manieren geld bijeen te halen, het doel is 5000,-.

Ook Buurt Bestuurt op de Vliedberg is trots op deze locatie en hebben voor Stichting de Speelberg een crowdfunding site opgezet om een gelijkwaardig toestel terug te kunnen krijgen. Via onderstaande link komt u rechtstreeks op de betreffende doneer-pagina, t.w
https://www.doneeractie.nl/speeltoestel-op-de-speelb…/-45533

Alle beetjes helpen.
Wij hopen dat u ons wilt helpen, in het groot of in het klein, zodat we kunnen zorgen dat deze mooie plek niet verloren gaat. Wij gaan ervoor, hopelijk u ook!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen