Plezier en lekker samen bezig zijn staat centraal bij Het Pieck

Foto: Het Pieck

De ‘Kinder-Kunst dag’ op vrijdag 23 oktober is een dag voor de wat jongere kinderen, van 6 – 10 jaar. Een dag vol plezier, creativiteit en beweging die in het teken staat van ‘Samenspel’. We beginnen de dag om 9:00 uur met een workshop dans gegeven door Navin, want lekker bewegen is lekker wakker worden!

Daarna is er een workshop muziek met Irene. Nu ben je echt lekker wakker en goed opgewarmd voor een workshop theater. Deze wordt gegeven door Janneke. Hierna is het toch echt even tijd om energie bij te tanken. Dat doe je door je zelf meegebrachte lunch en drinken te gebruiken. Zo kun je er ‘s middags weer lekker tegenaan! De dag wordt afgesloten met een workshop beeldend. Om 15:00 uur is de workshop-dag afgelopen en kun je met een voldaan gevoel weer naar huis.

Natuurlijk wordt er door de docenten van het Pieck gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM. In het gebouw zijn looproutes aangebracht en zowel bij de ingang als op diverse plaatsen in het gebouw zijn plekken ingericht om je handen te ontsmetten.

De kosten voor de herfst workshops zijn €30,- voor de Verf & Fashion dag en €25,- voor de Kinder-Kunst dag. Vooraf aanmelden doe je via de website van het Pieck. We zien je graag bij één van de herfst-workshops!

Kader
Het Pieck komt, ook in Coronatijd, met extra creatief en kunstzinnig aanbod voor haar cursisten en geïnteresseerden naast de reguliere cursussen en activiteiten. Alle betrokkenen zorgen ervoor dat deelnemen aan een activiteit veilig en volgens de richtlijnen van de RIVM gebeurt. Zo kunnen we allemaal van kunst en creativiteit genieten en ons op kunstzinnig vlak blijven ontwikkelen wat, juist in deze tijd, ook veel ontspanning en plezier kan geven. Dus graag tot ziens bij het Pieck!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen