Het nieuwe boek van Ellen Te Brake uit Heusden is verschenen

Foto: Boekscout

Op vrijdag 16 oktober is het nieuwe boek ‘De Droomboom – Een verhaal over zelfvertrouwen, omdat jij de beste bent!’ van Ellen Te Brake verschenen. Dit kinderboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Dit hartverwarmende kinderboek vertelt het verhaal van een boom die niet weet wie hij is, en om die reden liever een krokusje zou zijn. Gelukkig ondervindt hij gedurende het verhaal dat hij wel degelijk van belang is, zelfs van levensbelang! De boom ontdekt wie hij zelf is en krijgt vertrouwen in zijn eigen talenten en hoe hij die kan inzetten voor een ander. Deze levensles is van groot belang in een maatschappij waarin we ons steeds met anderen vergelijken. Het idee dat het gras groener is aan de overkant wordt op positieve wijze weerlegd, waardoor de (voor)lezer ontdekt dat je zelf al goed bent zoals je bent. Met vrolijke illustraties doen de bomen, de dieren en de mensen aan het verhaal mee. Al lezend komt de droomboom tot leven!

Over de auteur
Ellen te Brake (1975) is ondernemend en enthousiast van nature. Met haar vlotte babbel en passie voor het schrijven, inspireert zij jong en oud om vanuit hun eigen kracht te groeien en de eigen, aangeboren talenten in te zetten om zich te verbinden met de omgeving. Iedereen is uniek, samen zijn we bijzonder, is haar motto van waaruit zij een diepe wens heeft voor het samen creëren van een wereld in schoonheid en harmonie.

Boekgegevens

Titel: De Droomboom – Een verhaal over zelfvertrouwen, omdat jij de beste bent!
Auteur: Ellen Te Brake

 

Verschijningsdatum: 16-10-2020 Aantal pagina’s: 58
ISBN: 9789464036459 Geïllustreerd: ja
Verkoopprijs: € 23,50 Uitvoering Hardcover

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

Reacties