Leuke workshop bij Bibliotheek Heusden

Foto: Bibliotheek Heusden

Bibliotheek Heusden gaat de Week van de mediawijsheid 2020 van start met een super leuke workshop. Telefoonbedjes! van theatergezelschap Blauw Gras. Online media bieden talloze mogelijkheden, maar kunnen ook veel van je vragen.

Tijdens de Week van de Mediawijsheid (6 t/m 13 november 2020) kun jij zelf uitvinden hoe je media kunt gebruiken om gezond te blijven en het beste uit jezelf te halen. Dat is voor iedereen anders. Waar voel jij je goed bij? Je hebt het zelf in de hand. Ga op zoek naar de juiste balans voor jou, bijvoorbeeld met deze workshop voor kinderen en volwassenen samen. SSSHHT ik laad op!

Maak je zintuigen wakker door jouw dierbare telefoon te laten rusten in een telefoonbedje. Een bijzondere en speelse vingerwijzing naar alle ouders die hun telefoon maar moeilijk los kunnen laten. Het is de hoogste tijd om onze telefoons af en toe in bed te leggen, zodat er ruimte ontstaat om te spelen, te verwonderen, te creëren en om contact met elkaar te maken.

< Geef je telefoon een rustig gezicht.
< Wordt het een man, een vrouw, een jongen of een meisje?
< Stop je telefoon met aandacht in een warm bedje.
< Wordt het een tukkie of een lange nachtrust?

Er zijn zaterdag 7 november twee workshops. Kom gezellig samen met je kind (én je telefoon). De eerste is van 13:30 uur tot 14:15 uur en de tweede begint om 15:00 uur tot ongeveer 15:45 uur. Inschrijven kan via onze website of door hier te klikken. Schrijf snel in, want vol is vol!

Let op: i.v.m. de coronamaatregelen zijn de workshops buiten reguliere openingstijd gepland.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen