Nieuwe aflevering Sinterklaas Online Heusden

Foto: Sinterklaas Online Heusden

De derde aflevering van Sinterklaas Online Heusden staat in het teken van zorg voor elkaar. Op welke manier kun je in deze gekke tijden anderen helpen? Ook zie je in deze aflevering hoe de pieten en overnachten in de gymzaal op jouw school. En wat ziet Sinterklaas daar, ook Koen commentaar blijft overnachten in de gymzaal.

Aflevering 1 Maandag 9 november 2020Komt Sinterklaas dit jaar naar de Gemeente Heusden? Bekijk nu de eerste aflevering van Sinterklaas Online Heusden.
Aflevering 2 Vrijdag 13 november 2020
De intocht van Sinterklaas in de gemeente Heusden loopt dit jaar anders dan gepland. Bekijk de tweede aflevering 

Er zijn dit jaar 3 win acties! Die staan hieronder beschreven.

Sinterklaastaart
Doe mee aan deze win actie en maak kans op een speciale Sinterklaastaart van het IJs & Taartmoment voor je hele klas!
Laat zien hoe jij zorgt voor iemand anders. Bedenk een actie met je klas, doe een boodschap voor een ander, stuur een lieve kaart of gedicht naar iemand die het nu extra kan gebruiken of bedenk helemaal zelf iets moois. Stuur hiervan voor 1 december 2020 een foto of filmpje in via de Brievenbus en maak zo kans op een speciale Sinterklaastaart van het IJs & Taartmoment in Vlijmen voor je hele klas!

Sportieve activiteit
Doe mee met deze win actie en maak kans op een sportieve activiteit met je hele klas in De Hoge Heide in Vlijmen!
Laat zien dat jij met je hele klas of met een vriend of vriendin de dans van Dansschool KIX-Dance op het nummer “Op naar Hollandia” kan dansen. Je kunt ook een sportieve activiteit bedenken die je fit houdt in deze tijd. Of heb je goeie oefeningen voor de Pieten of voor Sinterklaas en andere oude mensen? Kortom: leef je helemaal uit! Gaan jullie verkleed? Doet je juf of meester mee?
Kun je de hele school laten dansen? Stuur hiervan voor 1 december 2020 een filmpje in via de Brievenbus en maak zo kans op een sportieve activiteit bij De Hoge Heide Vlijmen met je hele klas!

Hollandse spelen
Doe mee met deze win actie en maak kans op een aantal spelen van Top1Toys voor jou en je hele klas!
Laat zien dat je een typisch Hollandse activiteit doet. Schrijf een gedicht, doe een oud-Hollands spel, bak een appeltaart, maak appelmoes of bedenk helemaal zelf een typisch Hollandse activiteit. Maak er een gave activiteit van met je hele klas of met een vriend of vriendin. Misschien kun je er iemand anders nog blij mee maken. Stuur hiervan voor 4 december 2020 een foto of filmpje in via de Brievenbus en maak zo kans op een aantal spellen van Top1Toys Vlijmen voor jou en hele klas.

Sinterklaas kiest de uiteindelijke winnaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Het inzenden van een foto of video geeft automatisch toestemming tot het plaatsen hiervan op de website en op sociale media.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen