Verbazingwekkend: bij Amazing Shoes is élke schoen uniek

De ware liefhebber van unieke handgemaakte schoenen kan sinds dit jaar terecht in de winkel bij Amazing Shoes aan de Botermarkt 7 in Heusden.

“Het klantenbestand bestaat uit bekende Nederlanders, toeristen. Maar ook klanten uit heel Nederland weten steeds beter de weg te vinden naar Amazing Shoes”, zegt eigenaar Bart van den Hoven, die zich na vier jaar Den Bosch zich vorig jaar vestigde in Heusden Vesting

De schoenencollectie voor zowel heren als dames van Amazing Shoes bestaat uit Pepe Milan en New Rock en Lureaux. Dankzij de vele jaren ervaring kunnen zij hoge kwaliteit garanderen. De ontwerpteams zorgen doorlopend voor nieuwe prints en modellen, die vervolgens in kleine oplage worden geproduceerd.

Toekomstmuziek: eigen ontwerpen
In de toekomst zal het assortiment worden uitgebreid met eigen ontwerpen. “Daarbij moet je denken aan verschillende kleurencombinaties, afdrukken op het leer”, zegt Bart. “De accessoires passen bij de schoen, hebben hetzelfde materiaal maar zijn ook zeker los te verkopen. Al is dit niet onze corebusiness.”  Daarnaast heeft Amazing Shoes ook bijbehorende riemen en sokken om het plaatje rondom je outfit helemaal in te kleuren.

Aanstaande bruidsparen
Wilt u op uw trouwdag matchende trouwschoenen voor mannen en vrouwen? Dat is ook mogelijk bij Amazing Shoes. Heren- en damesschoenen kunnen worden gemaakt in matchende materialen zodat u beiden ‘dezelfde’ schoenen draagt tijdens de mooiste dag van uw leven.

Kunst van Jeroen Bax
Aan de muren in de zaak aan de Botermarkt hangen werken van kunstschilder Jeroen Bax. Het is zeker de moeite waard om een eens een kijkje te komen nemen. Bax kenmerkt zijn werk zich door een veelzijdigheid aan onderwerpen en stijlen. Meestal uitgevoerd in felle, frisse kleuren, maar soms ook in donkere kleuren, afgestemd op het onderwerp.

Gegevens
Amazing Shoes Eigenaar Bart van den Hoven
Botermarkt 7
5256 AV Heusden Vesting
Tel. 06-19999879
Email: [email protected]
Website: www.amazingshoes.nl

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag van 12.00 – 17.00 uur. Zaterdag van 11.00 – 17.00 uur zondag van 12.00 – 17.00 uur. Buiten openingstijden uw nieuwe schoenen aan laten meten kan uiteraard ook.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

 

Reacties