Doe ook mee aan de Haorsteegse Online Kwis

Foto: Haorsteegse Online Kwis

Dit jaar zou het er dan eindelijk van komen. De allereerste Haorsteegse Dorpskwis. Maar helaas; Corona gooide roet in het eten. Dit jaar dus geen Haorsteegse Dorpskwis, of toch wel?? Jazeker………………………….. Op 19 December is de organisatie voor jullie allemaal van de Haorsteegse Online Kwis.

Wat is dat dan precies die Haorsteegse Online Kwis?
Dat is eigenlijk de Dorpskwis in het klein, thuis vanuit je luie stoel. Minder vragen voor kleinere teams, zodat we de RIVM regels in acht kunnen houden. En geen buitenopdrachten, zodat je thuis kunt blijven, zoals de bedoeling is.

Een avond waarbij je kennis aardig op de proef wordt gesteld. Met filmpjes, puzzels, en makkelijke, leuke, moeilijke en originele vragen. Voor ieder wat wils. Diezelfde avond komen wij nog met de uitslag.

Wat heb je nodig?
Je hebt een smart tv of computer nodig om de uitzending te volgen. Daarnaast een 2e device ( mobiele telefoon, computer, laptop of dergelijke om de antwoorden digitaal door te sturen. En natuurlijk een goede internetverbinding. Een lekker hapje en drankje mag ook niet ontbreken op dit avondje uit in je eigen huis.

Je team bestaat uit ca 4-5 mensen. We kunnen hier geen regels voor opstellen, maar we vinden het erg belangrijk dat iedereen de dan geldende RIVM regels in acht houdt. Dit kan zijn gewoon met je gezin ( leeftijd vanaf ca 15 jaar), samen met een vriend of vriendin of nodig de buren eens uit. Let wel op de 1,5 meter!

Het inschrijfgeld is €12,50 euro per team. De kwis is zo opgezet dat elk team de antwoorden erg snel kan nakijken. Het aantal teams is dus onbeperkt. Uitslag volgt nog dezelfde avond.

Dus heb je zin in een leuke avond vol vertier en een keer wat anders dan voor de buis hangen. Schrijf je dan via de link op facebook of de website

Mochten er vragen zijn dan kun je contact opnemen via de mail; [email protected] Per telefoon of app Marie-José Koks 06-15388305

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen