Win actie Sinterklaastaarten! Sinterklaas Online Heusden

Foto: Sinterklaas Online Heusden

Door Sinterklaas Online Heusden was een win actie uitgeschreven voor de persoon of groep die kon laten zien hoe ze voor een ander zorgden. Voor de winnaar van deze actie zijn twee speciale Sinterklaastaarten beschikbaar gesteld door het IJs & Taartmoment! Afgelopen vrijdag werden de prijzen uitgedeeld.

Groep 1/2C van basisschool De Duinsprong zijn naar De Stulp geweest. Daar komen 2x per week eenzame ouderen bij elkaar. Ze hadden in de klas een kleurplaat gemaakt en die in een mooi doosje gedaan, samen met een lekkere stroopwafel. Die doosjes hebben ze aan de ouderen overhandigd om ze wat op te vrolijken. Die waren blij verrast. De kinderen hebben een gezellig praatje gemaakt, een bekertje ranja gedronken en een lekkere stroopwafel gegeten met de ouderen. Het was een hele gezellige ochtend!

Voor de zus van oma en haar man hebben Liv (6b) en Rein (3a) van De Bussel uit Vlijmen een mooie kaart en een mooi ingekleurde kleurplaat verstuurd samen met voor allebei een zakje pepernoten. Dit omdat zij beiden ziek zijn met Corona en wel een hart onder de riem konden gebruiken.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen