De dag van de vrijwilliger

Vrijwilligers maken echt het verschil. Voor heel veel mensen zijn zij een steun, een vriend, een helpende hand en een luisterend oor. Ze verdienen het om heel vaak in het zonnetje te staan. Maar er is één dag in het jaar dat echt alles om hen draait: De Dag van de Vrijwilliger.

Op maandagochtend 7 december was het zover. Toen reden er 20 medewerkers van BIJEEN rond en belden aan bij alle 342 vrijwilligers in de gemeente Heusden. Allemaal corona-proof natuurlijk, mede dankzij de speciale BIJEEN mondkapjes. Het was voor de medewerkers een leuke en dankbare manier om in contact te blijven met de vrijwilligers.

De reacties waren hartverwarmend. Een veelgehoorde opmerking was “Dat is toch helemaal niet nodig, ik heb dit jaar zo weinig kunnen doen.” Het typeert hun instelling: ze willen graag, maar het kan niet altijd. Alleen al daarom vond BIJEEN dat ze toch echt een blijk van waardering verdienden.

Daarom vanuit BIJEEN: nogmaals veel dank aan alle vrijwilligers. We wensen iedereen fijne feestdagen en een 2021 vol mooie samenwerkingen. En natuurlijk heel graag weer echt contact met elkaar.

Bekijk hier het filmpje “Ode aan de vrijwilliger”:

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen