Activiteiten voor jongeren in de kerstvakantie

Foto: WGF

De kerstvakantie is voor jongeren waarschijnlijk een stuk minder leuk dan normaal. Toch moeten we er alles aandoen om het Corona-virus onder controle te krijgen. Speciaal voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar organiseert Stichting de Schroef samen met ContourdeTwern en de gemeente Heusden leuke activiteiten in de kerstvakantie.

Paintballen op 28 december
Op maandag 28 december kun je paintballen bij de ruitervereniging Heusden aan de Dekkerseweg in Elshout. We spelen verschillende rondes. Deze activiteit is gratis maar je moet je wel aanmelden. Vol is vol. Aanmelden kan tot zondag 27 december bij buurtsportcoach Jos van der Ven via [email protected]

> Open de flyer paintballen

Voetbaltoernooi 30 december
Op woensdag 30 december kun je meedoen aan het voetbaltoernooi voor jongens en meisjes! Je bent van harte welkom op het sportterrein van RKDVC aan de Sportlaan 10 in Drunen. We spelen in verschillende poules. Deze activiteit is gratis maar je moet je wel aanmelden. Vol is vol. Aanmelden kan tot maandag 28 december bij buurtsportcoach Jos van der Ven via [email protected]

> Open de flyer voetbaltoernooi

Online Fifa 2021 toernooi
Op woensdag 23 december kun je meedoen aan het online Fifa2021 toernooi. Ben jij de beste Fifa speler van de gemeente Heusden? Deze activiteit is gratis maar je moet je wel aanmelden.

> Open de flyer Fifa2021toernooi

Kersttips van Jeugdburgemeesters
De (oud) jeugdburgemeesters hebben speciaal voor de jongere kinderen leuke kersttips opgenomen zodat je inspiratie hebt wat je kunt doen tijdens de kerstvakantie. Ga bijvoorbeeld lekkere koekjes bakken voor je familie. Of bouw een heus kerstdorp van Lego. Of knutsel mooie kerstkaarten die je in de buurt uit kan delen. Iedere dag delen de jeugdburgemeesters een kersttip op hun Facebookpagina. Klik hieronder om naar de Facebookpagina te gaan.

Ga naar de Facebookpagina van Jeugdburgemeesters Heusden

Foto is uit archief 2018

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

 

Reacties