Een geslaagde actie “Heusden Helpt aan tafel”

Foto: Heusden Helpt

Enige tijd geleden ontstond het idee om contacten tot stand te brengen tijdens de Kerstdagen welke anders niet zouden zijn ontstaan met deze dagen. Wie is er alleen/ eenzaam met de Kerst en hoe kunnen we deze “lotgenoten” bij elkaar brengen?

Denken in kansen/ mogelijkheden dàt zou de rode draad moeten zijn om een en ander op poten te zetten!                                                                                      Medewerkers en/of vrijwilligers van Bijeen, de Zonnebloem, Ontmoeten en Seniorenschool kwamen bij elkaar om een en ander uit te werken. Wat deze samenwerking teweeg heeft gebracht!!!!  :

Op 56 adressen in de gemeente Heusden werden complete Kerstdiners aangeleverd. (Broodjes met kruidenboter, heuse eigengetrokken “zondagse”-soep, hors-d`ouvre met vis en vlees , een sapje, bonbon voor bij de koffie, inclusief een kerstster, servies en bestek, placemat en servet enz.enz.  Gratis thuisbezorgd en de vaat  werd weer opgehaald.)

In totaal 118 inwoners van Heusden hebben zodoende een nèt iets andere Kerst mogen beleven als ze hadden bedacht. Dank jullie wel vrijwilligers, sponsors, begunstigers en gemeente voor jullie bijdrage, met bijzondere dank aan “De Remise”.

 

Voor iedereen,  op welke manier dan ook betrokken, heeft dit een bijzonder plekje in zijn / haar persoonlijk jaaroverzicht.

Fijne jaarwisseling en wees goed voor jezelf en elkaar in 2021.

Een van de reacties van de gasten  “Wat is dit mooi!         Ik kan wel janken!   Bedankt!       

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen