Vacature bij Bas van Tweewielers

Foto: Bas van Doorn tweewielers

Vanwege de ontwikkeling van een sterk groeiende organisatie is Bas van Doorn tweewielers op zoek naar vier enthousiaste en betrokken collega’s. Jij gaat samen met je collega-fietsmonteurs de geavanceerde werkplaats en modern ingerichte winkel runnen. Je werkt aan een fiets alsof deze van jezelf is. Samen met je collega’s zorg je voor 100% klanttevredenheid.

Bas van Doorn Tweewielers is een modern fietsenbedrijf dat klaar is voor de toekomst. Zij zoeken dan ook de juiste mensen die daar bij passen.

“Op dit moment bouwen we op een nieuwe locatie in Vlijmen (Vliedberg) aan een moderne winkel met fietsenreparatie-/onderhoudsservice. Met een verrassend concept gaan we daar onze groeiende klantenkring van dienst zijn. We bieden ‘ouderwetse’ service en leveren uitsluitend fietsen op maat van elke koper. In deze uitdagende omgeving bieden wij jou een baan voor 40 uur per week. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Daarbij hoort een uitstekend salaris dat bij gebleken geschiktheid ruim boven de markt zal liggen”

Meer weten of direct solliciteren? Bel Bas op telnr. 073 511 2732 of mail naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen