Break free, toffe activiteiten voor jongeren

Foto: De Schroef

Wil jij deze carnavalsvakantie meedoen met voetballen, een Padel clinic, online ‘Verf- en Fashion’ workshops, ‘Frame it’ of fotograferen met lichteffecten? Of ga je voor masterclasses dans van bekende choreografen? Lijkt jou paintballen gaaf? Of wil je gewoon lekker gamen en online meedoen aan een FIFA21 toernooi. Speel mee met Hunted, een te gekke outdoor game waarmee je jaagt met je mobiel op criminelen of juist probeert zoveel mogelijk kluizen in de wijk te kraken.

Het kan allemaal tijdens de ‘Break Free’ in de carnavalsvakantie, speciaal voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar uit de gemeente Heusden. Het FIFA 21 toernooi is voor jongeren t/m 20 jaar.

De gemeente Heusden trekt alles uit de kast om jongeren van 12 t/m 17 een hart onder de riem te steken. Corona treft de maatschappij hard. Ouderen, ondernemers, de professionele sportwereld, de cultuursector en ga maar door. Een doelgroep die ook hard getroffen wordt zijn jongeren. Stichting de Schroef, Bijeen, Trefpunt Heusden en het Pieck hebben de handen ineengeslagen om een gevarieerd aanbod te maken onder de titel “Break Free”. Het hele programma is te vinden op www.stichtingdeschroef.nl en www.trefpuntheusden.nl  Uiteraard worden de coronaregels zoals de overheid deze heeft opgesteld zorgvuldig gevolgd.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

Reacties

Cookieinstellingen