Laatste Kerstwensen in vervulling gegaan van Buurt Bestuurt op de Vliedberg

Foto: Buurt Bestuurt op de Vliedberg

Dinsdag zijn de laatste kerstwensen van Buurt Bestuurt op de Vliedberg uitgedeeld en één wens die met kop en schouder boven alle wensen uitstak is doorgeschoven naar het einde van het jaar. Deze wens is zo mooi, zo puur, dat er niets aan is veranderd en alleen in december kan worden uitgevoerd. Een tipje van de sluier lichten is dat deze wens is afkomstig van een leerling van Bs ‘t Palet.

“Sanne 8 jaar oud van Kindcentrum de Vlechter weet wat ze wil, ze wil graag met haar foto in de krant staan en daar willen wij graag gehoor aan gegeven. Dit komt goed uit want wij komen door de corona regels toch wel wat problemen tegen, o.a. dat wij de school niet in mogen, daar hebben wij wat op gevonden”

Sanne gaat namens Buurt Buurt op de Vliedberg de overige kerstwensen van de Rupsen uitdelen, de gebeurde buiten op de speelplaats in de sneeuw.

Drie Leerlingen hadden een wens ingediend voor spellen in de klas. Victoria wilde graag Domino, Feline een nieuwe puzzel en Keylee wilde het spel Kroko Loco. Met veel enthousiasme zijn de cadeaus uitgepakt en door iedereen in de klas bekeken.

Zie ook 1e Kerstwens Buurt Bestuurt Op de Vliedberg uitgereikt
Zie ook 2e Kerstwens Buurt Bestuurt Op de Vliedberg: een meisje van 5,5 jaar en Frozen, een mooie combinatie
Zie ook 3e Kerstwens Buurt Bestuurt Op de Vliedberg: voor mijn oma
Zie ook 4e Kerstwens Buurt Bestuurt Op de Vliedberg: Bossche bollen voor zieke juffrouw Dominique

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen