Nieuw initiatief voor Singles voor Valentijnsdag, de Wandelspeeddate

Foto: Dani van Oeffelen

Als single is het op dit moment bést een uitdaging om te daten! De café’s zijn gesloten en evenementen worden aan de lopende band geannuleerd door de huidige situatie. Daarvoor bedacht Bo Vrinten (48 jaar) een creatieve oplossing voor singles om elkaar toch te kunnen ontmoeten, een wandelspeeddate in de heerlijke buitenlucht.

Valentijnsdag
Op 14 Februari (Valentijnsdag) gaat het gebeuren, dan organiseert Bo de allereerste wandelspeeddate. Het idee ontstond toen Bo een single vriendin aan de lijn had die zich erg eenzaam voelde door de huidige situatie. Bo, zelf fanatiek wandelaar, liep op dat moment langs de Singel in Utrecht. Ze bedacht spontaan een initiatief om Happy Singles op een creatieve manier te verbinden, op gepaste afstand. Ze dacht Single / Singel, en zo ontstond de eerste Winter Singel Walk voor singles uit Utrecht en omgeving. Het aantal reacties en aanmeldingen was overweldigend wat des te meer aangeeft hoe groot de behoefte bij singles is aan contact op een laagdrempelige manier. Rede voor de van oorsprong Brabantse Bo om op Valentijnsdag ook sfeervolle wandelspeeddates te organiseren voor singles in Eindhoven en Den Bosch.

Brabantse gezelligheid
Bo had 11 jaar geleden haar eerste date in de Bossche Broek, en dat pakte goed uit! Het bleek de liefde van haar leven. Dat er dus een Bossche wandelspeeddate moest komen was voor haar een logisch iets. Juíst in deze bijzondere tijd realiseerde ze zich hoe fijn het is om iemand naast je te hebben waarmee je alles kunt delen. Dat is dan ook wat ze anderen zo van harte gunt en hoopt als Cupid met dit initiatief wat pijlen in de goede richting te kunnen schieten.

De 2 uur durende wandeling biedt verschillende ‘wissels’ van wandelpartner en heeft een aantal bijzondere vragen die gegarandeerd leuke gespreksstof geven. Zo hebben de singles altijd iets om op terug te vallen wanneer de verlegenheid toeslaat ;). De wandeling gaat langs authentieke bezienswaardigheden en biedt romantische vergezichten over het water. Tijdens en na de wandeling is er alle gelegenheid om telefoonnummers uit te wisselen en te kijken met wie de singles nog een leuke vervolgdate zouden willen. En voor wie niet kunnen wachten, de wandeling eindigt aan de centrumzijde zodat de singles nog makkelijk een drankje to go kunnen doen wanneer de vonk is overgeslagen.

Walking dinners
Bo organiseerde al eerder sfeervolle Single Walking Dinners in Brabant. Als echte romanticus is er volgens haar niets mooier dan de liefde. Bo vertelt “De reacties die we krijgen zijn ook zó mooi! Zoveel singles die echt blij zijn met een uitje. Zo gaaf om op deze manier te kunnen verbinden. Het belooft een hele bijzondere Valentijnsdag te worden met mooie ontmoetingen!! Als Cupid op deze dag zijn pijlen niet weet raak te schieten.”

In beweging
Wil jij wel weer wat ‘beweging’ in jouw leven als Happy Single? Reserveer dan jouw plekje voor deze mooie 2 uur durende wandeling, waarbij genieten centraal staat! Even heerlijk ‘speed’daten, goede gesprekken met andere bijzondere singles, op gepaste afstand. De wandelingen worden georganiseerd voor 4 leeftijdsgroepen te weten 19-26, 25-39, 40-59 en 55-69 jaar. Deelname bedraagt € 25,- en is te reserveren via www.cupid.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen