Online Inspiratieavond ‘Afrekenen met perfectionisme’ bij Geen Man overboord

Foto: Geen Man Overboord

GeenManOverboord organiseert op woensdag 24 februari een Online Inspiratieavond ‘Afrekenen met perfectionisme’. Aanvang van de avond is 19.30 uur en de kosten zijn per deelname 10,-.

Juist in deze tijd is het lastig om het ‘goed te doen’. Voor veel mensen leidt dit tot meer uitstelgedrag, meer faalangst, meer behoefte aan controle, nog moeilijker ’nee’ kunnen zeggen. Herken jij jezelf hierin? Wees dan welkom op de inspiratieavond over perfectionisme. Ik laat je zien wat perfectionisme is, hoe het ontstaat, dat er geen pilletje tegen is maar dat je het wel kunt oplossen. En daar gaan we ook een begin mee maken! Schrijf je in en wees erbij.

Voor meer informatie en aanmelden, klik op deze link

Je bent goed in wat je doet. En toch knaagt er iets. Dreig je uit te vallen door een dreigende burn-out misschien? Ervaar je stress door gebrek aan focus of voldoening? Je bent niet de eerste leider, medewerker of partner die zich vol overgave op een taak stort, om er na een tijdje achter te komen dat het maar niet wil lukken. Niet omdat je capaciteiten mist of je werk niet leuk vindt, maar omdat je er niet in slaagt om koers te houden. Om je collega’s, stakeholders of partner mee te krijgen in je visie en ideeën. Om beter te communiceren met je team en je gezin. Om beter te begrijpen en begrepen te worden. Met de begeleiding en coaching van GeenManOverboord haal je het beste in jezelf naar boven.

Copernicuslaan 34, 5251 ZC Vlijmen
06 508 075 58
[email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

Reacties