Honsoirde schrapt alle activiteiten

Foto: Honsoirde

Stichting Cultuurtoren Honsoirde in Nieuwkuijk heeft deze week besloten alle geplande activiteiten voor het komende seizoen te annuleren. Dit vanwege de onzekerheid die de coronapandemie met zich meebrengt. Maar hoopt van ganse harte in september de activiteiten weer op te pakken

Want, hoewel de basisscholen en de kinderopvang weer open zijn, het aantal gevaccineerde mensen toeneemt en er hoop is op een gedeeltelijke opening van de lockdown na 2 maart, voor culturele activiteiten lijkt er vooralsnog weinig licht aan het einde van de tunnel. Aldus het bestuur van Stichting Cultuurtoren Honsoirde.

De stichting vindt het ten opzichte van alle sprekers, muzikanten, exposanten, cursusleiders én vrijwilligers niet juist als ze deze nog langer in onzekerheid laten; de voorbereidingen die zij moeten treffen zijn groot.

Positief blijven
Natuurlijk, uitstel is geen afstel of hoeft dat niet te zijn, want de Stichting Cultuurtoren Honsoirde hoopt van ganser harte dat alle geplande activiteiten in de Cultuurtoren in ieder geval vanaf september alsnog kunnen aanbieden. En in het aller gunstigste geval, misschien zelfs voor eind mei/begin juni nog mooie evenementen kunnen aankondigen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden.

Volg HeusdenNieuws ook via Facebook

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen