Man overleden na verkeersongeluk in Woudrichem

Een voetganger is vrijdagavond overleden na een verkeersongeluk op de Almerkseweg in Woudrichem. De man werd volgens de politie rond 19.00 uur geraakt door een auto. Hoe dat heeft kunnen gebeuren, wordt volgens de politie nog onderzocht. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

Voor het ongeval werd ook een traumahelikopter opgeroepen. De hulp van het traumateam mocht niet baten, de voetganger overleed aan zijn verwondingen

Meer informatie over het ongeval wordt pas zaterdag bekendgemaakt, laat een woordvoerder van de politie Zeeland-West-Brabant rond 20.00 uur desgevraagd weten. ,,We willen eerst de familie op de hoogte brengen en onderzoek doen op de plaats van het ongeval.’’

Update
Politiemensen hebben vrijdagavond 19 februari 2021 onderzoek gedaan naar de toedracht van een verkeersongeval op de Almkerkseweg, waarbij een voetganger om het leven kwam bij een botsing met een auto.

Uit onderzoek is gebleken dat het vermoedelijk om zelfdoding gaat. De politie doet om die reden, uit piëteit voor de nabestaanden van het slachtoffer én vanuit het oogpunt van zorg voor de betrokken automobilist geen verdere mededelingen over dit tragische incident. Voor de betrokken bestuurder alsmede voor omstanders die eerste hulp verleend hebben, wordt slachtofferhulp ingeschakeld. Wij wensen alle betrokkenen veel sterkte toe bij de verwerking van dit heftige incident.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden.

Volg HeusdenNieuws ook via Facebook

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen