‘De Tafel met Heusden’ met twee bekende ondernemers

Foto: HTR De Tafel van Heusden

Komend weekend zendt de Heusdense Televisie en Radio Stichting (HTR) weer een nieuwe aflevering uit van ‘De tafel van Heusden’. In deze 103e aflevering gaat presentator Marco Driesprong in gesprek met twee ondernemers uit de gemeente Heusden. Marc van Delft en Rob van Opzeeland staan beiden aan het hoofd van een familiebedrijf.

Beide bedrijven zijn een begrip in onze gemeente en ook ver daarbuiten. Marc maakt, als vierde generatie, deel uit van de directie van het installatiebedrijf Van Delft Groep uit Nieuwkuijk. Rob staat, samen met zijn vrouw Simone, aan het roer van transportbedrijf Kivits uit Drunen. Ze hebben het stokje overgenomen van de vader van Simone.

Hoe is het om aan het hoofd van een familiebedrijf te staan? Is er aan de keukentafel ruimte voor andere onderwerpen dan het werk? Hoe onderscheid je je als familiebedrijf binnen de huidige ondernemerswereld? En duurzaam ondernemen, is dat een modegril of moet je wel mee in bepaalde veranderingen?
Marc en Rob hebben beiden een eigen kijk op het ondernemerschap. Ondanks dat ze in totaal verschillende branches werkzaam zijn, zien ze ook veel overeenkomsten tussen de bedrijven. Ze opereren beiden vanuit de gemeente Heusden. Ze zijn beiden maatschappelijk betrokken. En daarnaast staan ze ook voor dezelfde uitdagingen anno 2021.

De HTR-uitzending op Ziggokanaal 42 is te zien op zaterdagavond 27 februari om 19.00 uur en wordt op zondag 28 februari om 20.00 uur herhaald.
Het programma is ook te zien via ‘uitzending gemist’ op www.htrmedia.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden.

Volg HeusdenNieuws ook via Facebook

Reacties