Fiedelino speelt passie aria’s in de kerk

De strijkers van vioolschool Fiedelino kunnen dit jaar geen passieconcert verzorgen zoals ze voorgaande jaren vaak deden. Maar met een kleine groep studeerden ze een aantal prachtige passie aria’s in om hiermee vieringen in de kerk op te luisteren in deze veertig-dagen-tijd.

Mezzo sopraan Florine Vogel uit Hedikhuizen zingt met hen het “Erbarme Dich” uit de Mattheüs Passion en sopraan Maartje Coolen zingt de aria “Aus Liebe” uit ditzelfde werk van Bach. Samen zingen ze het eerste deel van de Stabat Mater van Pergolesi. Behalve deze drie werken zullen er nog meer passiewerken te horen zijn.

De vieringen zijn beperkt toegankelijk, er mogen maar 30 personen in de kerk en plaatsen dienen gereserveerd te worden. Maar de missen zijn online te volgen middels de live stream op de site van de Parochie Wonderbare Moeder. Ook kunnen ze voor een bepaalde tijd achteraf bekeken worden.

Fiedelino is te horen en zien in de viering van zondag 21 maart om 11 uur en op Goede Vrijdag 2 april om 19 uur. Tip: zet uw computer wat vroeger aan, want voorafgaand aan de viering wordt ook muziek gemaakt.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen