Kom in beweging met Inloophuis TOON

Foto: Inloophuis TOON

Nieuw bij Inloophuis TOON, actief “Bewegen in de buitenlucht”. Met inachtneming van de coronamaatregelen is Inloophuis Toon begonnen. Individueel, veilig en vooral met veel plezier. Zonder uitzondering is iedereen enthousiast. Doe ook mee. Kom in beweging!

“Bewegen in de buitenlucht” is een actief beweegprogramma onder deskundige begeleiding. Een programma met verschillende wandeltempo’s. Tussendoor doen we allerlei oefeningen zoals coördinatie-, lenigheids-, kracht- en reactieoefeningen. We houden rekening met ieders mogelijkheden.

De begeleiding is nu één op één. Eén deelnemer en één begeleider. Uiteindelijk is het de bedoeling om in groepsverband dit actieve programma “Bewegen in de buitenlucht” wekelijks te doen. Samen bewegen is fijn en motiveert om vol te houden.

Tijdens of na behandelingen ervaren patiënten met kanker regelmatig klachten als vermoeidheid, slapeloosheid, een verminderde conditie, minder spierkracht of veranderingen in de stoelgang. En ook naasten geven regelmatig aan minder energie te hebben, vermoeid te zijn of slecht te slapen. Actief bewegen kan hierbij helpen. Wij nodigen patiënten en naasten van harte uit om deel te nemen.

Meld je aan. Bel tijdens het telefonisch spreekuur op maandag en donderdag van 10.00 tot 11.30 uur naar 0416 – 652734. Of stuur een mail naar [email protected]. We maken daarna samen afspraken hoe we kunnen starten.

Doe mee. Kom in beweging.

Inloophuis TOON
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
www.inloophuistoon.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen