Vlijmenaar Ronald van den Bersselaar te gast bij De Tafel van Heusden

Foto: HTR Media

Komend weekend zendt de Heusdense Televisie en Radio Stichting (HTR) weer een nieuwe aflevering uit van ‘De tafel van Heusden’. In deze 104e aflevering is een zeer creatieve inwoner van onze gemeente te gast. Ronald van den Bersselaar is namelijk decorontwerper en artdirector. En het zou zomaar kunnen zijn dat u, als u naar de televisie kijkt, werk van Ronald ziet.

U kent de actualiteitenprogramma’s op televisie wel. Bijvoorbeeld Nieuwsuur, RTL Boulevard, Radar, Hart van Nederland of De Wereld Draait Door. Er zijn ook veel grote televisieshows als The Voice of Holland, So you think you can dance, Kinderen voor Kinderen, Miljoenenjacht, het TelevizierRing Gala en onlangs nog The Streamers. En Nederland is een echt festivalland met veel grote muzikale evenementen. Denk bijvoorbeeld aan ‘Groots met een zachte G’ van niemand minder dan Guus Meeuwis.

Elk programma, elk evenement en elke show heeft zijn eigen unieke karakter. Dat heeft voor het grootste gedeelte te maken met het decor. Het ontwerp van het decor bepaalt mede de uitstraling en de boodschap die de programmamaker aan u, thuis in de huiskamer of op het festivalterrein, wil overbrengen. En wat u misschien niet weet is dat deze decors allemaal een oorsprong hebben in onze eigen gemeente. De ontwerpen van deze decors komen namelijk allemaal uit de handen van Vlijmenaar Ronald van den Bersselaar.

Presentator Marco Driesprong gaat met Ronald van den Bersselaar in gesprek over creativiteit, over uitstraling, over kleine en grote opdrachten en over eisen van televisieproducenten en artiesten in Nederland en ver daarbuiten.

De HTR-uitzending, op Ziggokanaal 42, is te zien op zaterdagavond 27 maart om 19.00 uur en wordt op herhaald op zondag 28 maart om 20.00 uur. Het programma is ook te zien via ‘uitzending gemist’ op www.htrmedia.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen