Afdeling Drunen-Elshout Zonnebloem bracht het voorjaar bij de gasten

Foto: Zonnebloem Drunen Elshout

De meeste mensen hadden met Pasen niet het echte voorjaarsgevoel. Buiten leek het meer op een paar winterse dagen. In huis kregen de gasten van de afdeling wel het idee dat het voorjaar echt aangebroken was. Alle gasten kregen een bloemetje, een flinke pot narcissen keurig verzorgd door Fleurisse, thuisbezorgd door enkele vrijwilligers.

Voor de bezorging werd gebruik gemaakt van twee Zonnebloemauto’s. Tegelijk met de bezorging van de bloemen werd ook een puzzelboekje afgegeven en een flyer over de Zonnebloemauto.

Als je gebruik maakt van een rolstoel of scootmobiel, kun je vaak niet zelf bepalen hoe laat je ergens heen gaat en met wie. Laat staan dat je zelf kunt beslissen op welk tijdstip je terug gaat. Hoe fijn is het dan om niet zo afhankelijk te zijn en dat je geen gedoe hebt om over vervoer te beschikken? Nu, dat maakt de Zonnebloem wel mogelijk. De auto is een comfortabele rolstoelauto, die voor iedereen te huur is (je hoeft dus niet persé gast te zijn bij een afdeling). Uiteraard moet je wel gebruiker zijn van een rolstoel of scootmobiel. De auto heeft maximaal vijf zitplaatsen (inclusief chauffeur). Wil je meer informatie weten, ga dan naar www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen