Samenwerking team Young Solar Challenge en Interieurbouw Heusden

Foto: Interieurbouw Heusden

Afgelopen weken is het studententeam van Young Solar Challenge uit Drunen in samenwerking met Interieurbouw Heusden druk bezig geweest met het maken en in elkaar zetten van de nieuwe neus. Daarnaast waren ze ook druk in de weer met het precies uittekenen van de zonnepaneelsupport. Tevens is de ophanging voor de motor een stukje naar achter verplaatst zodat de motor niet in de weg zit voor de zonnepanelen.

De komende periode gaat de aandacht uit met het waterdicht maken van de boot. Zodat de studenten hopelijk snel na de meivakantie het water in kunnen voor de eerste test vaart!

Interieurbouw Heusden realiseert en creëert projecten en interieurs voor de toekomst. Toen het team Solar Challenge d’Oultremontcollege uit Drunen hen benaderde om mee te werken aan een professionele zonneboot voor de toekomst hoefde zij niet lang na te denken. “Wat een super initiatief en wat zijn wij blij dat wij hier een bijdrage aan kunnen leveren”

Studententeam uit Drunen die werkt aan een boot van de toekomst en doen mee met de Young Solar Challenge, waarmee ze mee doen aan verschillende wedstrijden in het land met een boot op zonne-energie.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen