Koop je Moederdagcadeau Lokaal!

Foto: WGF

Op zondag 9 mei is het alweer Moederdag. De perfecte dag om die lieve moeder weer eens in de watten te leggen. Dat kan natuurlijk op verschillende manieren en hoe je het ook viert, als je het überhaupt viert, een ode aan de moeder is nooit verkeerd

Je kunt haar meenemen naar het terras, in de hoop dat het goed weer is. Je kunt een maaltijd bestellen bij de lokale horeca. Je kunt zelf iets maken om aan haar te geven waaruit blijkt hoe zeer je haar waardeert. En je kunt natuurlijk een cadeautje kopen waar ze enorm blij van wordt. Misschien houdt ze wel enorm van bloemen.

Maar wat je ook doet. Probeer het lokaal te krijgen. De ondernemers hebben het al een jaar erg zwaar door de coronacrisis. De extra Moederdagaankopen kunnen ze dan ook goed gebruiken. Want waarom zou je het online bestellen als je het bij een winkelier om de hoek kunt halen? Dan weet je in ieder geval zeker dat je het op tijd in huis hebt.

Ode aan de moeders
Hoe je het ook viert, als je het überhaupt viert, een ode aan de moeder is nooit verkeerd. Op welke dag in het jaar je dat ook besluit te doen. Want nu kan het misschien niet groots gedaan maar een bloemetje kan altijd en dan komt die dikke knuffel wel als we straks weer wat dichter bij elkaar mogen komen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

 

Reacties